MJ-902 Super Bright Uppladdningsbara Cree LED Mountain Bike Light Kit

MJ-902 Super Bright Uppladdningsbara Cree LED Mountain Bike Light Kit

2000 lumen framljus med bakre varningsröd LED-säkerhetslampa. MJ-902 är en premium cykel lätt kombinationssats som är tillräckligt ljus och prissatt för massor av ryttare där ute. Levereras med trådlös fjärrkontroll och ett 5,2 Ah Li-ion batteri, vilket ger 3 timmars kontinuerlig användning.

Chat Now

Produktinformation

MJ-902 är så kompakt och erbjuder en trådbunden bakljus, dess vägar värdighet är mestadels en given. Även om systemvikten inte är helt låg är ljushuset tillräckligt liten för att vara en Snickers-bar som är rolig. Detta ger åtminstone två fördelar. Den kompakta storleken hindrar dig inte från att montera andra tillbehör på ditt styr, till exempel en GPS-barfluga. För det andra gör storleken ljuset självklart lätt, vilket förhindrar att det skakar eller jitterar. Monteringsstilen för det här ljuset använder en enkel rem med två positioner för extra anpassning och spänning. En tumflik saknas, vilket skulle göra avlägsnande och installation mycket enklare. Utöver det är ljusets bas välvunnet och systemet stannar. Återigen finns det nästan ingen ljusrörelse.


MagicShine har gett ryttare möjlighet att köra strålkastaren själv eller med bakljuset som är anslutet via en "Y" -kabel / splitter. Dessa anslutningar är fasta, kanske till och med lite för fasta men jag misstänker att kabeländarna kommer att bryta in med viss användning. Ljusets funktion kan uppnås på två sätt, vilka båda är mycket intuitiva. Du kan antingen cykla genom var och en av de främre eller bakre ljusinställningarna via knappen ovanpå respektive ljus, eller du kan använda den enkla fjärrkontrollen som kan fästas på vilken rörliknande yta som helst. När strålkastaren är i sig, verkar fjärrkontrollen meningslöst. Om du också kör bakljuset eller om du har placerat ljuset på en plats där det är svårare att nå _ säg ovanpå hjälmen _ är fjärrkontrollen extremt bekväm. Ett något kompakt batteri som består av 4 18650 batterier verkar som en bra balans mellan runtime och konservativ storlek. Laddningen uppnås med en traditionell AC-laddare som ingår i ditt mjuka clam-shell-fodral.


Box Innehåll

Strålkastare

Bakljus

Trådlös fjärrkontroll

Gummi o-ringar

Batteri 7.4V 5.2AH

Laddare

Nylonremmar

Garanti kort

Y-kabel eller Y-adaptrar

Engelska användarhandboken


Vikt

2,12 oz

Mått

2,76 x 1,97 x 1,97 tum

Ljuskälla

Ultra ljus röd LED

Ljusflöde

10 lumen

Shell material

Aluminiumlegering och plast i oxidbehandling

Växla

Sidoklickomkopplare

Arbetslägen

Hög / Låg / Flash

Batteri

250mAh uppladdningsbart batteri

Strömindikator

N / A

Körning

5 timmar vid 100% ljusstyrka

Vattentät

IPX4

Storlek

L52 x W28 x H36mm

am2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

am5.jpg

Hot Tags: MJ-902 superljus uppladdningsbara cree LED-cykelljuspaket, från USA, butik, billigt, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning