MJ-898 cykelhjälm med inbyggd framsida, vrid signaler och bakljus

MJ-898 cykelhjälm med inbyggd framsida, vrid signaler och bakljus

En hel uppsättning ljus är inbyggd i MJ-898 geniehjälmen. Frontljus, 2 svängsignalljus och ett rörelseavkännande bakre säkerhetsljus gör denna hjälm till en av de mest mångsidiga cykelhjälm- / cykelljuskombinationerna. Uppfyller hela din stad ridning säkerhetsbehov.

Chat Now

Produktinformation

Denna produkt är utformad för att användas i närheten av bilister, aka människor, personer med attityder, personer med pumpa-kryddmokas och aktuella textmeddelanden som är viktigare än ditt liv, människor med fördjupade åsikter om vad cyklister kan göra och var de tillhöra. 898 känns så långt före sin tid för det som kan vara socialt acceptabelt som det kan utsätta dig för att lösa.


Det blinkande bakljuset är utmärkt och ger en väsentlig vägens närvaro, även om det bara påstås att man kastar 6lm. Vid 20lm är svängsignalerna inte en eftertanke. De är fantastiskt ljusa och blinkar i ett mönster / hastighet som liknar en bil. De är också inställda att automatiskt stänga av efter ett antal blixtar, kanske 15 eller så. Slutligen producerar strålkastaren ett relativt tätt spotstrålmönster som skulle vara ett utmärkt tillskott till ett 800 lm spärrljus. Dessutom är den vertikala justeringen, placeringen av din strålkastare en cakewalk.


Som det är fallet med de flesta saker före sin tid, vet folk inte vad de ska tänka i början. 898 är inget undantag. Vissa älskar det, vissa tycker om det löjligt, andra är opartiska och mer intresserade av sin prestation. Eftersom denna hjälm fullgör alla sina mål för att integrera 4 lampor i en hjälm, samtidigt som man bibehåller vikt för att ge en rimlig nivå för komfort.


am2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

AM5 (001) .jpg

AM6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-898 cykelhjälm med inbyggd framsida, svängsignaler och bakljus, från USA, butik, billigt, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning