LED Road Bike Headlight

LED Road Bike Headlight

MJ-902B är en nyutvecklad LED-cykelljus med 1600 lumens maximal effekt. Traditionellt ryttare väljer antingen den lilla koncisa med lägre effekt eller den stora tunga med högre uteffekt. 902B råkar omfatta det bästa av båda världarna. Det är faktiskt en av de minsta ...

Chat Now

Produktinformation

MJ-902B är en nyutvecklad LED-cykelljus med 1600 lumens maximal effekt. Traditionellt ryttare väljer antingen den lilla koncisa med lägre effekt eller den stora tunga med högre uteffekt. 902B råkar omfatta det bästa av båda världarna.

3.jpg

Det är faktiskt en av de minsta strålkastare vi någonsin har gjort, längd, bredd och heightare om en och en halv varje, som väger mindre än ett par uns. Stabil stabiliserad på styret med silikon o-ring och upptagning av mycket liten fastighet, vilket ger gott om plats för dina hastighetsmätare, telefoner eller annan tillbehör. 902B packar verkligen en stans för sin lilla storlek, 1600 lumen av den faktiska utgången genereras av 2xCREE XM-L2s, drivs av ett 4-cells USB-uppladdningsbart batteri. Termisk hantering har också förbättrats jämfört med tidigare generationsljus.

2.jpg

902B körs i 2 timmar 20 minuter på full ljusstyrka och är fullt kapabel att hålla sin egen på bergspår. Via Bluetooth är ljusets ljusstyrka och arbetslägen mycket anpassningsbara. Du kan till och med försöka ställa in ljusstyrkan till 3% och läget till strob och rem till din stolpe som bakre varningslampa. Standardtillbehör inkluderar nylonborrband för batteriet, O-ringen för handtaget och laddkabeln samt ett silikonportlock.

4.jpg


Hot Tags: ledde cykelljus från USA, butik, billig, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning