Road Bike Headlight Med Hjälm Mount

Road Bike Headlight Med Hjälm Mount

Är du en cykelåkare som letar efter en måttlig effekt, super lätt LED-lampa med inbyggda säkerhetsfunktioner? Titta inte längre, Allty 500 är en av Magicshines senaste poster i 2018 för att ge cykelister bara vad de letar efter. En XP-L LED med kapacitet för 500 lumen ...

Chat Now

Produktinformation

Är du en cykelåkare som letar efter en måttlig effekt, super lätt LED-lampa med inbyggda säkerhetsfunktioner? Titta inte längre, Allty 500 är en av Magicshines senaste poster i 2018 för att ge cykelister bara vad de letar efter.

2.jpg

En XP-L LED med kapacitet för 500 lumen maximal effekt, drivs av det inbyggda 1800mAh litiumbatteriet.

4.jpg

Inbyggd röd bakre säkerhetsljus kan styras oberoende av strålkastaren. Detta är särskilt användbart när det monteras på hjälmen. Detaljhandelspaketet innehåller remsor för både styr och hjälm, som enkelt kan installeras och ger ett mycket säkert grepp. Ljusets monteringsbas använder gamin stil och klipp på och av snabbt mellan destinationer.

3.jpg

Allty 500 road-cykelljuset har inga extra flufffunktioner som få någonsin kommer att användas som bara tjänar till att artificiellt blåsa upp prislappen. På bara 74g och 1,5 timmars runtime med högsta ljusstyrka, med en ekonomisk prispunkt som nästan alla kan acceptera, passar den perfekt till sitt avsedda syfte med endast verkligt värde och användbarhet som tillhandahålls till användarna.


Hot Tags: väg cykel strålkastare med hjälmfäste, från USA, butik, billig, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning