Super Bright Road Bike Headlight

Super Bright Road Bike Headlight

Av de 3 Bluetooth-lamporna är 906B den största och ljusaste. 3200 plus lumen som produceras av 5xCREE XM-L2s sätter den i samma liga som några av de ljusaste lamporna på marknaden. Denna superlätta vägcykelljus kan enkelt användas som ett MTB-ljus, dess mångsidiga roll görs av ...

Chat Now

Produktinformation

Av de 3 Bluetooth-lamporna är 906B den största och ljusaste.

2.jpg

3200 plus lumen som produceras av 5xCREE XM-L2s sätter den i samma liga som några av de ljusaste lamporna på marknaden. Denna superlätta vägcykelljus kan enkelt användas som ett MTB-ljus, dess mångsidiga roll möjliggörs genom programmerbarheten via appen där ljusstyrkan är inställbar var som helst från 1% till 100%. På upptagna vägar ställer du det lågt och blinkar för att möjliggöra synlighet och undvika fel uppmärksamhet. Längs på en tom stig som går till och tillbaka från jobbet, kan du lika väl vända det hela vägen, det kommer bokstavligen att vända på natten till dag och låta dig se hundratals fötter framåt.

4.jpg

Skal för ljushuvudet är byggt av högkvalitativ plast och aluminiumlegering. Det är robust men ändå i stånd att släppa mycket värme väldigt snabbt. Utgången för 906B kan bibehållas under 90% av batteriets körtid. Detta står i stark kontrast till de flesta vägljus i dag, vars listade lumen bara kan bibehållas i ca 20-30 minuter.

3.jpg

Ut på bergsspåren är det sista som du behöver en otillförlitlig batteripack. Standard batteripaket som används är Li-ion 4-cellförpackning, som kan bibehålla 5 LED-lampor i 1,2 timmar. Du kan också använda den som en USB-kraftbank för att ladda dina mobila enheter. Batteriet är uppladdningsbart via både traditionell Magicshine-laddare och Micro USB. 906B är också kompatibel med alla Magicshine batteripaket med rund pluggen.


Hot Tags: super ljus väg cykel strålkastare, från USA, butik, billig, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning