Liten Urban Bike Headlight

Liten Urban Bike Headlight

När det gäller stadscykling är sikt för ryttaren en sak, förmågan att ses är ganska annan. De flesta ljus på marknaden fokuserar helt enkelt på den förra och sätter ut en enorm mängd av bländande lumen som är lika farlig och oansvarig som att inte ha några ljus alls. De...

Chat Now

Produktinformation

När det gäller stadscykling är sikt för ryttaren en sak, förmågan att ses är ganska annan. De flesta ljus på marknaden fokuserar helt enkelt på den förra och sätter ut en enorm mängd av bländande lumen som är lika farlig och oansvarig som att inte ha några ljus alls.

2.jpg

MJ-900B från Magicshine är ett helt nytt ljus med Bluetooth-funktioner. Så vad gör det exakt? Tja, du programmerar ditt ljus med din telefon via Bluetooth-anslutning. Ljusnivå kan ställas var som helst från 1% till 100% under någon av de konstanta, SOS-, blixt- och varningslägena. Till exempel på upptagna stadsgator kanske du vill ställa 900Bs 1000 max lumens ner till 200ish eller mindre och aktivera varningsmodus. Inte bara har du tillräckligt med ljus genom att traversera staden med en långsam till måttlig takt. Du erbjuder mer än rimlig sikt för motkommande trafik utan att vara bländande alls. När du är ute på en bred och tom väg kan du vända ljusstyrkan hela vägen och ha fri utsikt över din väg när du kör på full fart.

3.jpg

MJ-900Bs 1000 lumenutgång produceras av en enda XM-L2-LED med ett USB-uppladdningsbart batteri med kapacitet på 7,2V 2600mAh.

4.jpg


Hot Tags: liten urban cykel strålkastare, från USA, butik, billig, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning