MJ-819 röda bakhjulstrålkastare för cykelsäkerhet

MJ-819 röda bakhjulstrålkastare för cykelsäkerhet

MJ-819 är ett mästerverk av design och teknik som anpassar sin ljusstyrka och strålmönster baserat på det omgivande tillståndet det upptäcker.
När du saktar ljuset blir ljusare och håller sig stadigt för varning, när omgivande ljus är gott, sänker det ner för att spara energi.

Chat Now

Produktinformation

USB Rechargeable Smart Tail Light | Intelligent Detection Technology | Dagsljus Synlig

MJ-819 är ett mästerverk som ger en ny nivå av säkerhet, skönhet och teknik. I det unika intelligenta läget detekterar smarta svansljuset när bromsen sätts på och ökar ljusstyrkan och håller fast för att signalera till ryttare eller fordon bakom dig som du saktar ner.

Den smarta svansljuset upptäcker också andra ljuskällor och slår automatiskt på och av efter behov. Vårt smarta svansljus ger också synlighet från alla vinklar och är perfekt för cyklister som behöver extra säkerhet och skydd för vårt branschledande intelligenta läge.


Populär Media Review:

Jag kan behöva stjäla några ord från min senaste recension eftersom de håller så sanna här också. En enkel online-sökning efter "cykel ljus" kommer att ge en svimlande mängd alternativ. För att skilja sig från varandra, spelar de flesta tillverkare lumen spelet och trycker ut till större och högre höjder ... och inga klagomål här. När det gäller ljuset är MJ-819 bakljuset ett av få på marknaden som har en smart funktion för att styra ljusutgången baserat på körsituationer och dess lätta miljö.


Innan du dyker in i dessa särdrag ska jag gå över grunderna. Det här ljuset har en maximal körtid på 12 timmar, är USB-uppladdningsbar och sportar en generös 15 räknar med SMD-LED orienterade för att uppnå mer än 180 grader sikt. En IPX4 vattentät rating påstår också.

En intressant design var eftertraktade för berget. Liksom några av Magicshines större ljus, kan 3 storlekar av remsor fästa snabbfästet på din stolpe. Där några fästen är lite spetsiga och skakiga, är detta berg så solidt som de kommer. Efter denna del fästs ljuset till en snabbsläpparm som kan vara enhandshandhavande. Denna arm har några fångar att kasta ljuset i förhållande till din stolpe. Sammantaget är fästet mer robust än det behöver vara men jag tar det över en wimpy loopband varje dag.


På den brinnande frågan, vad sägs om de smarta funktionerna? Tja, det finns faktiskt två smarta funktioner. För det första upptäcker denna produkt mängden ljus i omgivningen för att utlösa en auto-on / off-funktion. Den här funktionen fungerar säkert, under dagtestning i "intelligent läge" blev mitt ljus avstängt när jag körde utanför, men vände mig tillbaka när jag fyllde min cykel i min bilar bagage. Det här är inte självklart syftet med den här funktionen, men det var mitt första möte med det. Den andra och mer tantalizing-funktionen är rörelsekänslig styrenhet. Under bromsning (eller saktar av någon anledning) kommer ljuset att öka både i intensitet och bli konstant snarare än blixt. Under provningen var det inte uppenbart att intensiteten ökade men ljuset blev konsekvent fast under bromsning. Faktum är att sensorn måste programmeras med försiktighet, eftersom känsligheten verkade precis rätt. Du kan krossa utan att ljuset blinkar till fast men så fort din deceleration blev mer uttalad, skulle ljuset göra sin "thang". Tack och lov är ljuset också utformat med ytterligare inställningar för att köra ljuset i manuellt läge så att ryttare kan överbrygga dagsljuset -off funktion samt auto-konstant funktion för när det inte är lämpligt.


Precis som den tidigare recensionen finns det för många choklad i denna godisbutik för att blint välja den bästa. Ring mig då chokladkakaren. Denna lilla makaron erbjuder några saker som andra inte gör och det är inte kokos, det är självklart det ljus och rörelseavkännande automatiseringsstyrningen. Erbjuder både manuell och intelligent läge, användarna har lyx att välja när de ska använda dessa funktioner. Att veta vilken inställning du är i är utmanande och det skulle vara mitt största klagomål. Andra designfunktioner är bra, såsom mount och den generösa synligheten. Det kanske inte är det perfekta ljuset, men MJ-819 uppnår alla sina mål för att vara en snygg bakljus med ovanliga funktioner som gör att den sticker ut från mängden.


Box Innehåll

USB-bakljus

USB-kabel

Nylonband

Insexnyckel

Engelska användarhandboken

Garanti kort

am2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

AM5 (001) .jpg

AM6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-819 röda baklykta cykelljus för cykelsäkerhet, från USA, butik, billig, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning