MS-622 Extra Bikelights, LED-strålkastare och bakljus

MS-622 Extra Bikelights, LED-strålkastare och bakljus

Idealisk back-up-lampa för varning, både de vita och röda lysdioderna i MS-622-satsen kan ställas in till strobe / blixtläge och anslutna till bakre ramar för cykel för maximal varningseffekt. Det finns ingen anledning att inte ses med detta ljus.

Chat Now

Produktinformation

Enkelt klippt på och 360 grader roterbara, de vita och röda LED-USB-säkerhetsljusen får inte hålla en LED-lampa med hög lumen eller ett Li-ion-batteri med hög kapacitet, men de är bara tillräckligt ljusa för dina cykelbehov. Båda kan fastspändas på cykelstolpens stolpe och sätta på strob och se till att du är synlig även när det finns gott om stadsljus eller gatubelysning.

Kisel- och kardborrband är av högsta kvalitet och har en hållbar vattenbeständig inneslutning med ett gummi-USB-portskydd, och är utformade för att hålla i många år i alla slags väder.

Varje ljus väger bara 24g, vilket nästan inte lägger någon vikt på din cykel. Vid 5 timmars körtid med en laddning kommer dessa belysningar att tillgodose behoven hos massor majoriteten av våra cykelcyklar till budgetpriser.


Vit LED är 30 lumen och den röda lysdioden är 10 lumesn, båda lamporna kan fästas var som helst på din cykel för ökad synlighet på höghastighets sätt. Batteriet är 250mAh och är USB-uppladdningsbart.


Box Innehåll

Strålkastare

Bakljus

Gummi o-ringar

USB-kabel

Garanti kort

Engelska användarhandboken


am2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM5 (001) .jpg

AM6 (001) .jpg

Hot Tags: MS-622 extra bikelights, LED cykel strålkastare och bakljus, från USA, butik, billig, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning