USB Rechargeable Road Bike Tail Light

USB Rechargeable Road Bike Tail Light

För vägcyklarna är vikt alltid ett attribut bland de första som ses på. Med Seemee 20 USB-uppladdningsbart cykelstrålkastare, behöver du inte oroa dig för det sedan 17g, det är inte bara det superlätta, men det är inte troligt att dess nivå på utförande och konstruktion uppträder på mycket ...

Chat Now

Produktinformation

För vägcyklarna är vikt alltid ett attribut bland de första som ses på. Med Seemee 20 USB-uppladdningsbart cykelhjulsljus, behöver du inte oroa dig för det sedan 17g, det är inte bara superlätt, men det är inte troligt att dess nivå på utförande och konstruktion finns på många cykelblinkers vid denna prispunkt .

2.jpg

Strömknappen som sticker ut ur ljusets ansikte gör det enkelt att trycka på vinterhandskar, det ger en ljusglans på max 20 lumen från den röda COB-ljuskällan.

3.jpg

Seemee 20s monteringsbänk är också uppbyggd med en 17-gradig snedning, så när den monteras på den redan snedställda stolpen. Det ljusa ansiktet skottar alla tillgängliga lumens horisontellt bakåt. Runtime under konstant läge vid maximal ljusstyrka är en och en halv timme, dubbelt så som under någon av blixtlägena.

4.jpg

Ladda överallt via Micro USB, Seemee 20 är idealisk för alla cyklister som letar efter ett ekonomiskt alternativ till ett super lättviktigt cykelstråljus.


Hot Tags: usb uppladdningsbar väg cykel svans ljus, från USA, butik, billig, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning