Allt i ett hjälmmonterat ljus

Allt i ett hjälmmonterat ljus

Allty 500 är utformad för stads- och vägcykelister för att uppfylla många roller. Den använder det universella Garmin-monteringssystemet och klämmorna på och från hållarbältet och hjälmfästet på några sekunder. Med en enda LED som sätter ut 500 lumen av verkligt ljus, är Allty 500 en mycket ekonomisk ...

Chat Now

Produktinformation

4.jpg

Allty 500 är utformad för stads- och vägcykelister för att uppfylla många roller. Den använder det universella Garmin-monteringssystemet och klämmorna på och från hållarbältet och hjälmfästet på några sekunder.

2.jpg

Med en enda LED som sätter ut 500 lumen av verkligt ljus, är Allty 500 ett mycket ekonomiskt allt i ett hjälmmonterat ljus för varje pendlare. Utan ett externt batteri är ljuset väldigt litet och väger bara 74g. Frontljuset använder en enda XP-L-LED för utmatning och området för värmeavledningsnätet är mycket stort sittande precis ovanpå LED-lampan.

3.jpg

När hjälmmonteringen är installerad kan den stanna där den är och lampan kan klickas på och av i sekunder. Vi har noggrant kalibrerat sin produktion jämfört med termisk hanteringskapacitet och Allty 500 kommer sannolikt inte att leda till någon form av gasproblem på grund av överhettning. Flera skyddskretsar är också inbyggda i enheten som förhindrar överladdning, överladdning, överuppvärmning och kortslutning. Lätt att bära och ladda överallt via Micro USB.


Hot Tags: Allt i ett hjälmmonterat ljus, från USA, handla, billigt, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning