High Output Helmet Light För MTB

High Output Helmet Light För MTB

Detta är ett kick-end-alternativ för MTB-ryttaren som finns på marknaden för en 1500-plus-lumen-utgångshjälmslampa för Enduro eller någon form av off-road ridning där spåren kan bli ganska gnarly. 902B väger endast 51,5 g men ger nästan 1600 verkliga lumen av ljus. Strålmönstret är inte heller ...

Chat Now

Produktinformation

2.jpg

Detta är ett kick-end-alternativ för MTB-ryttaren som finns på marknaden för en 1500-plus-lumen-utgångshjälmslampa för Enduro eller någon form av off-road ridning där spåren kan bli ganska gnarly.

3.jpg

902B väger endast 51,5 g men ger nästan 1600 verkliga lumen av ljus. Strålmönstret är varken för brett eller smalt men rent och mjukt runt kanterna. Standard 4-cells 5.2Ah-batteripaket ger 2,3 timmars körtid under max ljusstyrka. Kombinationen av liten storlek, låg vikt och hög effekt gör 902B till ett utmärkt val för alla typer av lågt utomhusaktivitet. Bortsett från cykling, har bergsklättring, grottdykning och skidmassor vuxit en speciell smak på denna hjälmljus.

4.jpg

Den handtagsbaserade Bluetooth-fjärrkontrollen är ett tillval, eftersom allt kan justeras via dina mobila enheter och sparas på lamphuvudet. Slutförda inställningar kan ändras med strömbrytaren, även om din mobila enhet inte är närvarande.


Hot Tags: hög effekt hjälm ljus för mtb, från USA, butik, billig, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning