Val av cykelljusljus

- May 09, 2017 -

Den första strålningsvinkeln fokuserar på miljöskydd, energibesparing och prisfaktorer, vilket ledde till att bli den mest rekommenderade cykelbelysningskällan. Men marknaden för lampprodukterna bländar, hur kan konsumenterna välja?


Enligt användningen kan cykellampor klassificeras som varningslampor och lampor. Varningslampans huvuduppgift är att låta riddaren kunna ses, för att bibehålla ett säkert avstånd, är de allmänna baklyktorna varningsljus. Lampor måste ge tillräckligt med belysning, så att riddare kan se vägen framåt, allmänt strålkastare är alla lampor, men även med ett antal blinkande egenskaper kan de användas som varning.


Eftersom baklyktorna huvudsakligen används som varningspassiv belysning är syftet att se, så bakljusen måste göra riddaren bakifrån till sidosidan av alla vinklar, vilket tydligt kan ses så att det måste ha en viss Ljusintensitet bortom, viktigare är den utbredda ljusfördelningen. Därför bör du, förutom att titta på baksidan av den bakre ljusstyrkan, också titta på vänster och höger sida från 30 grader, 60 grader och 90 grader ljusstyrka om från bakre 0 grader har överförts åt vänster och höger 90 grader har ett brett och jämnt ljus, det är självklart det säkraste.


Låg strömförbrukning, allmän användning av batterier med 7: e batteriet eller CR2032-knapparna, användningen av knappbatterier kan minska halverlampans storlek, men priset på knappbatterier är högre och kan inte laddas om igen. Monteringen av bakljusen är mer än röret, sätesdynan och bakgaffeln. I köpet måste du vara uppmärksam på installationen av bekvämlighet, till exempel om du behöver använda verktyg, om du vill fixa påsen på mattan, Kan motsvara storleken på olika diameter? Var försiktig så att du inte döljs av andra saker när du installerar.


  • MJ-908 Kraftfull High Lumen LED Mountain Bike Lights Set, ljusaste cykel strålkastare
  • MJ-898 LED-cykelhjälm med strålkastare och bakljus för cykling på natten
  • MS-622 Extra Bikelights, LED-strålkastare och bakljus
  • MJ-902 Super Bright LED uppladdningsbara cykelljus för nattridning
  • MJ-898 MTB cykelhjälmstrålkastare med LED-strålkastare och intelligent baksäkerhetsljus
  • MJ-6058 Bike Light Hjälm Mount, kompatibel med Gopro kameror och Vented Riding Hjälmar

Relaterade produkter