Betydelsen av cykel lampor

- May 09, 2017 -

Strålkastarna blir utrustade med cykelstandard. Enligt Taiwans polisavdelnings trafikolyckestatistik är antalet dödsolyckor i Taiwan från 2003 till 2006 664 personer, vilket motsvarar 5,83% av de totala trafikolyckorna, och andelen dödsfall är ganska hög!


Titta närmare på tiden för den årliga cykeldödsolyckan, även om cyklisten på dagtid är mycket mer än natten, men olyckdödligheten på natten till tidig morgonperiod är upp till 40% 5, uppenbarligen höga data lyfter fram vikten Av cykelbelysningsutrustning, eftersom lagen inte verkställer cykelinstallationen av belysningsutrustning, liksom den reflekterande anordningens karosseri är otillräcklig, vilket resulterar i en cykel i skick med dålig synkörning, är det lätt att gnugga med ångan Och lokolyckor.


Därför utvecklar Taiwans polisavdelning, framtiden för ingen tidigare, baklampa belysning cyklar, kan kvällen inte åka på vägen, kommer brottslingar bötes 300 ~ 600 yuan (NT). Faktum är att de flesta bilarvanor länge vet hur viktigt det är med strålkastarna för fordonets säkerhet, se även strålkastarna som nödvändiga tillbehör.

  • MJ-906 topp mountainbike LED-ljus set, cykel strålkastare och tändning för ridning på natten
  • Eagle F3 uppladdningsbar strålkastare för strålkastare, ljusaste framljus för cyklar
  • MJ-898 Cykelhjälmar med inbyggda lampor, LED-strålkastare och bakljus
  • MJ-902 Super Bright Uppladdningsbara Cree LED Mountain Bike Light Kit
  • MJ-900 hjälmmonterade LED-strålkastare för mountainbike-ryttare
  • MJ-6102 Cree Bike Light Batteripack för Magicshine High Powered LED-lampor

Relaterade produkter