Tips för att köpa cykel bakljus

- Dec 28, 2017 -

Tyst natt cyklar cyklar, bilar runt, lokomotiv är sannolikt helt osynliga, kan inte höra, vill andra förbipasserande att hitta din tidiga närvaro, den måste vara monterad bakljus, kommer inte att hända att jagas olycka.


I likhet med motorfordon som ångloklampor är cykelljus främst "se" och "sett" dessa två funktioner, som är ansvariga för aktiv belysning av framljuset, måste belysa vägen framför vägen. och hör till passivbelysningen bakljus, för att axla bilen Vänner av andra såg bilen uppgiften.


Att tydligt ses som princip


Så länge som det finns en chans att komma i kontakt med andra människor och fordon i cykelmiljön, kommer det naturligtvis att vara en efterfrågan på att "se." Lämpliga baklyktor är ett viktigt verktyg för att säkerställa egen säkerhet, särskilt på natten, tidigt på morgonen eller i andra svagt upplysta miljöer. Under tåg, tunnelbanor, bergsvägar, baklyktor är oumbärliga säkerhetsdetaljer.


Eftersom baklyktor används främst som en passiv belysning, är syftet att se. Därför måste bakljusen vara tydliga synliga i alla vinklar från baksidan till sidan. Därför är det förutom att ha viss ljusstyrka viktigare att ha ett brett spektrum av ljusfördelning. Därför är de valfria bakljusen förutom att titta på ljusstyrkan på baksidan, men måste också titta på vänster och höger sida från 30 grader, 60 grader till 90 grader ljusstyrka, om från strax bakom 0 grader har legat på 90 grader är omfattande Det enhetliga ljuset är förstås säkrare.


USB laddning eller batteri installerat?


Med litiumjonbatteriet används i stor utsträckning, har USB-laddare under de senaste åren blivit den viktigaste kraften i varumärkets produkter. Men de traditionella batteribaserade lamporna har fortfarande några oersättliga funktioner. Jämfört med USB-laddningslyktorna har de bakmonterade baklamporna följande egenskaper: 1. Den initiala inköpskostnaden är relativt låg; 2. Kostnaden för efterföljande användning är hög; Längre batterilivslängd; 4 kort tid för att fylla på strömmen.


Och nu är de populära USB-laddningsljusen, dess egenskaper exakt motsatta: 1. De initiala uppköpskostnaderna är högre; 2. Den lägre kostnaden för uppföljningsanvändning; 3. Uthållighet är relativt kort; 4. Uppfyll den kraft som krävs under en längre tid. Dessutom måste USB-laddningslyktorna vara uppmärksamma på överladdningsproblem, för att undvika skador på litiumbatteriet.


I de valfria bakljusen är batteridriven lampor och USB-laddningslampor inte bra eller dåliga, bara lämpliga och olämpliga. Konsumenterna kan enligt sina egna ridvanor, med ovannämnda produktegenskaper, bestämma sig för att köpa batteriljus eller USB-laddningstangenter. Till exempel roade väldigt få ryttare på natten på grund av den låga frekvensen av användning av baklyktor, kommer inköpet av batteriljuset att bli mer ekonomiskt valbart. som baklyktor använder hög frekvens, men behöver inte lång livscykel, är det lämpligt att köpa USB-laddning bakljus.


Välj din egen produkt


Konsumenterna vid inköp av bakljus, den allmänna tar hänsyn till ljusstyrkan, betraktningsvinkeln, batterilivslängden och priset, samtidigt som man ignorerar andra ljus som bländande, installationsplats och belysningsfärg och andra faktorer.


Till exempel kan vissa högljusstrålkastare ge längre varningsavstånd, men också för att ljusen är för ljus och för hård, vilket påverkar fordonets baksida, men orsakar fara. Och lumens höga, även om det kommer att känna sig väldigt ljust, men också relativt kraftfullt, för pendelträdgården kan du välja lumen är måttlig, eller användandet av ljusstyrning, annonserad ljus är inte skarpa produkter.


Ibland, även på vägen, kan vi konstatera att vissa riddare felaktigt använde det vita frontljuset som bakljus eller installerade några färgglada ljusfärgstöd bakljus. Dessa felaktiga lampor kan enkelt få andra att felbedöma att vid val och användning av bakljus måste undvikas.


Efter installationen bör granskas


Fler och fler typer av baklyktorcykeln på marknaden, i inköpet bör vara uppmärksam på sin lätta installation, t.ex. behovet av verktyg, var kan man installera det? Kan motsvara olika storlekar av diameter? Allmän plats för installationen, inklusive sätesröret, efter gaffeln, efter hyllan, kuddar (sitsböna), hjälmar, kuddeväskor. Vid installationen kommer särskild uppmärksamhet inte att vara andra föremål på bilen, såsom hyllor, jord, kuddehölje, vilket gör att varningseffekten kraftigt minskar? Den här gången efter valet av hyllor eller kan monteras under bakljusets säte, blir ett bättre val. Återigen efter installationsvyn kommer det inte att bli för ljus? Kommer blixten på baksidan av människor?


  • USB Rechargeable Helmet Light
  • Customizable LED-cykelsäkerhetsljus
  • MJ-900 uppladdningsbar Mini Budget LED-cykel framlykta för ridning på natten
  • MJ-819 Smart USB LED Bakstjärtljus för din cykel
  • MJ-898 cykelhjälm med inbyggda LED-bakljus för vägcykler
  • MJ-898 MTB cykelhjälmstrålkastare med LED-strålkastare och intelligent baksäkerhetsljus

Relaterade produkter