Cykel hjälm val missförstånd

- Dec 04, 2017 -

Idag har vi sammanfattat några av de vanliga fel iCykelhjälm, alla vi se om det finns ett knep det?


Myt # 1: Ljusare hjälmen desto bättre


Relativt sett, hjälmen är så ljus som möjligt, men ljusare ridhjälm, desto mindre chans kommer det att passera nationella säkerhet certifieringstestet standard, desto högre blir det relativa priset.

Därför förutsättningen för utvalda hjälmar måste passera den nationella säkerhetsintygen teststandarder, allmän vikt ca 260g även om det långa avståndet inte kommer att göra dig att känna dig trött, så behöver inte vara alltför bekymrad över hjälm vikt index. Om du inte är för ett cykellopp. För att minimera vikt.


Myt # 2: Ju större hjälm hålet eller mer den mer luften


Andningsförmåga är nyckeln till din hjälm och säkerställer huvud torrhet medan ridning långa sträckor.

Den större eller större ventilerna i hjälmen, desto större luftflödet runt huvudet.

Men, kom ihåg att ju fler eller större ventilerna i hjälmen är, det mer huvudet utsätts och därför graden av skydd minskas med detta.


Myt # 3: spänne och dra bältet har inte råd en viss mängd kraft


Vi får bara veta rider en hjälm för att göra vissa Slagprov, men också spänne och dra bort tejpen för att göra motsvarande dragprovet, om inte genom lämpliga dragprovet, kan inte användas i hjälmen.

Därför en kvalificerad ridhjälm, ett litet spänne och dra bältet måste klara det lämpliga testet, kan betraktas som en äkta hjälm i linje med nationella säkerhetsstandarder certifiering test.


Myt # 4: trasiga eller förfallna hjälm


Om du delar upp, Använd inte, iklädd endast hjärtat av komfort, det finns inte mycket praktisk användning, om små sparkar touch ingen spelar roll, men när kraschen, styrka, inte nödvändigtvis kunna spela en skyddande roll.

Underskatta inte en spricka, det har varit i den fysiska strukturen av hjälmen att ändra styrkan och tvinga effekter.

Ryttare bör ändra sin ridhjälm vart tredje år, oavsett om de föll eller kraschade.

Eftersom, även om hjälmen inte har hit, men solexponering och svett erosion gör hjälmen och några tillbehör åldrande, vilket minskar säkerhetsfaktorn, skada hjälm skydd.


Myt # 5: Bär hjälm är inte bunden

Att bli av med hjälmens käken kan känna sig mer bekväm, men om huvudet är hit, det flyger lätt och naturligt kommer inte att vara skyddande.

Därför, för att kunna spela rollen skyddande av hjälmen, bära en hjälm hakbandet när som helst.


Myt # 6: bär alltför stora eller smala hjälm


Om hjälmen inte är av rätt storlek, kan det inte skydda huvudet du drabbas.

För att bestämma rätt storlek på hjälmen, först mäta den största delen av huvudet, vanligtvis 1 cm ovanför ögonbrynen, och köpa en hjälm enligt denna mätning.

Du kan bara köpa en relativt lämplig storlek och Använd sedan ändra storlek på ratten för att justera för att passa storleken.

Efter bär hjälm, hjälmen från ena sidan till den andra sidan, från framsidan till baksidan, känns bekväma att bära, om för löst eller för hårt, du måste fortsätta att justera eller ersätta.


Myt # 7: Använda dålig hjälm


Hjälm tillverkning är en strikt tekniska standarder, dålig hjälmar ofta misslyckas att nå standard säkerhet kraschen, blir farliga.

Kan vara en hel del ryttare inte vet hur att veta den hjälmen som de köpte tillbaka inte är säker, i själva verket helt enkelt från hjälmen är fäst med CE-certifiering standard kan inte bestämma om hjälmen är säker, du måste också ha lämpliga testrapporter och certifiering.

CE-märket certifiering är för specifika produktcertifiering, med fokus på säkerhet produktfunktioner.

Det återspeglar produktens efterlevnaden av kraven i allmän säkerhet, hälsa, miljö och personlig säkerhet.


Myt 8: klädd i fel position


Den mest effektiva hjälm ståndpunkten att bära behöver upprätthålla hjälm och huvudhöjd, hjälm kant bör vara ca 1 cm ovanför ögonbrynen.

Om du inte är i denna position, så kolla hjälm storlek är lämplig, och sedan justera regulatorn knopp och käken för att hjälmen bärs i rätt position.


Myt # 9: Spets lös

Lös snörning gör det möjligt för hjälmen att flytta när som helst och orsaka en sekundär kollision när huvudet är hit och skydd minskas.

Så du behöver justera längden på lådan så att avståndet mellan lådan och hakan (från den inbike som rider mikro-station) kan anpassas till utrymmet mellan fingrarna för att maximera den effektiva säkerhetsprestandan av hjälmen.


Myt # 10: ridhjälm efter Använd nonchalant sätt

Efter varje användning av ridning hjälm, vänligen placeras på en sval och ventilerad plats, undvika hög temperatur eller långvarig exponering för solljus.


Strukturella och materiella vetenskapen om hjälmar har effekten av dispergering och dämpning den yttre inverkan kraften så att det bräckliga men viktigaste huvudet kan påverkas direkt.


  • Liten Urban Bike Headlight
  • MJ-902 MTB-strålkastare med bakljus, LED-strålkastare och bakljuskombination
  • Eagle 600 Topplösa USB-laddningscykel LED-strålkastare, Road Cykelljus
  • MJ-898 cykelhjälm med inbyggda LED-bakljus för vägcykler
  • MJ-898 MTB cykelhjälmstrålkastare med LED-strålkastare och intelligent baksäkerhetsljus
  • MJ-6015 O-ring Hållbar montering, Tillbehör till Magicshine Road Bike Front LED-lampor

Relaterade produkter