- May 09, 2017 -

Ljusenheten är lumen, Men jag föredrar enheten (Lux [Lux]) enligt tysk lampa, ju större lumennummer, och ljusare strålkastare. Det är inte att köpa ljusen ljusare desto bättre är säkrare? Det här är helt fel. Din lampa är ljus kan belysa framsidan, men du vill också överväga den andra sidan av passeringen är bländande, behöver varandra kan skilja mellan varandras position är säkert val, så välj inte att använda starkt ljus Ficklampa som en lampa.


Natt ridning på ljusbehovet är paneljuset är bättre, platsen är stor, gör inte Kräver mycket långt, nära ljus för att belysta en stor, och för att få en tydlig cut-off-linje, kan inte störa bilen, det här är vårt val av lampan måste överväga omfattningen.

Krav på nattlampor är hög-seismisk prestanda, eftersom cykling kan stöta på ojämn, ojämn situation i vägen, om den antisemiska prestanda inte är bra plötsligt hoppa båtarna, lampan ut Är lätt att skapa fara. Nästa natt på ryggstrålarna har också en viss regnskyddsfunktion på grund av ritten när alla sa att dåligt kommer att stöta på vilket slags väder, regnväder utan belysning är säkerhet en dold fara.


Endast en handfull länder runt om i världen har standardiserade cykellampor, och Tyskland är den mest grundliga genomförandestatusen. Så den lilla serien av den sammansatta Tak-mätlampan är en föredragen, om du känner dig dyr, tänk sedan på sina egna livsäkerhetsproblem, den lilla sammansättningen har alltid trott att livet och kunskapen är världens mest värdiga investering i Två saker eller inte åka på natten, att rida på linjen kommer att konfigureras för att skydda sin egen säkerhetsutrustning.

  • MS-622 Rechargeable Budget Bike Front och Rear Combo Lights Set
  • MJ-819 röda bakhjulstrålkastare för cykelsäkerhet
  • MJ-902 Super Bright LED uppladdningsbara cykelljus för nattridning
  • MJ-898 cykelhjälm med inbyggda LED-bakljus för vägcykler
  • MS-622 Clip On USB-uppladdningsbart LED-cykelsäkerhetsljus Set för Urban Cykling på natten
  • MJ-6016 Utomhusförlängningssladd, 3ft-kabel för magicshine-cykelljus eller hjälmljus

Relaterade produkter