Budget LED-cykel säkerhetsljus

Budget LED-cykel säkerhetsljus

För många vardagliga cyklister finns det liten motivation att köpa från namnet märkescykelljus till hundratals dollar när det finns på papper motsvarande enheter tillgängliga på Amazon för 1/10 priset. Namn märke lampor tillverkas vanligtvis av en väletablerad grupp av experter med år av ...

Chat Now

Produktinformation

För många vardagliga cyklister finns det liten motivation att köpa från namnet märkescykelljus till hundratals dollar när det finns på papper motsvarande enheter tillgängliga på Amazon för 1/10 priset. Namn märke lampor tillverkas vanligtvis av en väletablerad expertgrupp med många års erfarenhet och nytta av branschkunskap för att perfekta många ofta förbisedda detaljer som gör hela skillnaden.

2.jpg

I våra produktdesign och tillverkningsprocesser tas styrkor av svagheter i varje generation och produktlinje i beaktande och optimeras i våra senaste utgåvor. Detta överensstämmer med vår senaste generation av ljus för vardagliga cyklister. Allty 300 budget LED cykel säkerhetsljus. Inte bara får du toppkvalitetsprodukten från ett namnnamn som Magicshine, men stöld av en affär kommer att göra omtanke att köpa skräpsprodukter från vägkanten ett rum fabriker.

3.jpg

Allty 300 är utformad från alla aspekter för att vara användarvänlig. Inbyggt säkerhetsljus är vårt första försök att skapa ett allround säkerhetsljus. Dess krets är skild från strålkastaren, du behöver bara ha den på när du behöver den. Dess främre ljusutgång är begränsad till 300 verkliga lumens med en enda XP-G2, stor värmeavledningsavloppsutrymme säkerställer säkerhet och högsta prestanda för alla användare på alla inställningar.

4.jpg

Trevligt, rent strålmönster kommer definitivt att sätta sig ifrån varandra från lågkostnadspartners. Inbyggt batteri kan stärka hela ljusstyrkan i en och en halv timme. Så kallad allt i ett säkerhetsljus för alla utomhusaktiviteter.


Hot Tags: budget ledd cykel säkerhetsljus, från USA, butik, billig, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning