Liten och lättviktig cykelsäkerhetsljus

Liten och lättviktig cykelsäkerhetsljus

Av de många användningarna för MJ-900B är en av dem som en super liten och lätt cykel säkerhetslampa. Vid 42g lägger det knappast på vikten på styren, det externa 2-cells batteripaketet är fastsatt på ditt nedrör för att ge den enda XM-L2 med 2,2 timmar konstant runtime vid ...

Chat Now

Produktinformation

Av de många användningarna för MJ-900B är en av dem som en super liten och lätt cykel säkerhetslampa. Vid 42g lägger det knappast på vikten på styret. Det externa 2-cells batteripaketet är fastsatt på ditt nedrör för att ge den enda XM-L2 med 2,2 timmar konstant runtime vid högsta ljusstyrka.

3.jpg

Varningslampfunktionen som är unik för Bluetooth-linjen är ett mycket användbart verktyg för att få dig att märka bland upptagen stadstrafik. Snabbt blinkar i snabba följder med full ljusstyrka säkerställer att du ses från ett par miles bort av snabbrörande bilister. Men i stadstrafiken kanske du vill ställa ner det till bara ett par dussin lumen.

4.jpg

Tack vare den fritt justerbara Bluetooth-appen kan ljuslägena till ljusstyrkan enkelt ändras från dina mobila enheter. Oavsett om du vill använda MJ-900B som hjälmljus eller på styret eller till och med på din stolpe som bakre varningslampa. Anpassningsalternativen finns för att göra det möjligt.

2.jpg

900B kan också användas på bergsspåren om du väljer det, vid 1000 lumenutdata, kanske du finner det ganska lämpligt för mindre tekniska spår. Alternativet hjälmljus finns också med ett tillbehörstillbehör MJ-6058. Batteriet kan också användas för att ladda andra USB-kompatibla enheter i tider av behov.


Hot Tags: Liten och lätt cykel säkerhetsljus, från USA, butik, billig, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning