Bästa LED-cykel baksäkerhetsljus

Bästa LED-cykel baksäkerhetsljus

Magicshine riktar sig mestadels till mountainbike-publiken, för det senaste har vi aktivt utvidgat till vägen och stadscykeln, med MJ-819 och MS-622 som den första vi har introducerat. Välkommen till dessa bakljus var ljummet, vi har sedan studerat och förbättrats på den äldre serien medan ...

Chat Now

Produktinformation

Magicshine riktar sig mestadels till mountainbike-publiken, för det senaste har vi aktivt utvidgat till vägen och stadscykeln, med MJ-819 och MS-622 som den första vi har introducerat. Välkommen till dessa bakljus var ljummet, vi har sedan studerat och förbättrats på äldre serier samtidigt som kostnaden blev så låg som möjligt. I år skjutde vi ut Seemee 20 och 60 cykelstrålkastare och svaren var mer än trevliga.

2.jpg

Av den bakre säkerhetsljuskategorin verkar Seemee 60 ha fått det mest positiva svaret. Från storlek, vikt och funktion möter den och överträffar förväntningarna. Högkvalitativa material och hantverk gör det verkligen att sticka ut från sina låga motsvarigheter. Aluminiumlegering täcker avskärningen mellan ljusytan och den bakre monteringsbasen, sammanhängande konstruktion ger den ett IPX 6-betyg.

4.jpg

Linjer och rader av COB LED-lampor täcker det platta frontljusytan, som erbjuder 30 lumens 17 lumen och 9 lumen på 3 av sina ljusstyrningsinställningar. Inbyggda i vibrationssensorer känner av hastighetsförändringar och ökar ljusstyrkan till 60 lumen i en super-snabb följd av blinkar. Detta är Seemee 60s definierande funktion.

3.jpg

När viloläget går ljusljuset i viloläge för att spara ström efter 60 sekunder. Strömknappen blir grön för att indikera när USB-laddningen har slutförts och rött indikerar att enheten fortfarande laddas.


Hot Tags: bästa ledd cykel bakre säkerhetsljus, från USA, handla, billig, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning