Liten och lätt cykel baksäkerhetsljus

Liten och lätt cykel baksäkerhetsljus

Gjord för stadens cyklister som behöver bekvämlighet och synlighet till en prispunkt som är extremt lätt på plånboken, kommer Seemee 20, liten och lättviktig cykel baksäkerhetsljus. Måtten är 31x29.5x23mm, ungefär kvartalet och väger bara 17g, det här är förmodligen Magicshine ...

Chat Now

Produktinformation

Gjord för stadens cyklister som behöver bekvämlighet och synlighet till en prispunkt som är extremt lätt på plånboken, kommer Seemee 20, liten och lättviktig cykel baksäkerhetsljus.

2.jpg

Måtten är 31x29.5x23mm, ungefär kvartalet och väger endast 17g, det här är förmodligen Magicshines minsta cykel ljus.

3.jpg

20 lumen av max kapasitet lumens produceras av en halo av COB röda lysdioder, som erbjuder 180 graders sikt bakom ryttaren med en grad av snedställning till monteringsbasen. Lätt att montera och demontera med silikon o-ringen, lämplig för användning för rörformade objekt. Seemee 20 använder litiumpolymerbatteri med 240mAh kapacitet vid 3,7V, med användning vid den ljusaste konstanta inställningen i 1,4 timmar. Runtime fördubblas under någon av flashinställningarna. Med den lägsta utgången på 4 lumen på blixten kan ljuset vara upp till 21,7 timmar.

4.jpg

IPX-klassificering vilket betyder att stråljuset är helt väderbeständigt. Seemee 20 har testats i stor utsträckning under och typ av miljö för prestanda och hållbarhet. Du kommer inte troligen att hitta bättre vid denna punktpunkt.


Hot Tags: liten och lätt cykel bakre säkerhetsljus, från USA, butik, billig, rabatt, bäst, hållbart, kvalitet, lågt pris
Relaterade produkter

Förfrågning